Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ještě navíc na sporáku oběd...to je pak kombinace! A v tom zazvonila pošťačka dole před domem....dopadlo to dobře i u nás, ale bylo namále;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Stanou se všelijaké neuvěřitelnosti za které by si člověk nejraději dal pár pohlavků.

Ale... Zas je s odstupem moc hezká historka a my ostatní jsme rádi, že se neuvěřitelnosti stávají i jiným lidem :-).

. Karma za odvahu.

2 0
možnosti

No jó, holt žencká :-)

(...i když musím skromně a potichoučku dodat, tak aby to nikdo neslyšel, že podobné, ale bez děcka a hasičů se mi také a ne jednou podařilo)

0 0
možnosti
Foto

:-)No jo, holt mužskej

1 0
možnosti

Od jiste doby mam od domu rezervni klic schovany na dumyslnem miste, a klic od auta kdesi v podvozku take. Nechci zustat 100km nekde "kde lisky davaji dobrou noc" a jeste pres weekend a v noci se zabouchnutymi klici od auta v kufru a se zamknutym autem (uz se mi to stalo a to jeste v cizine)...

0 0
možnosti
Foto

Copak klíč od domu, ten máme u sousedů a oni zase u nás, pro případ podobné nehody nebo havárie v nepřítomnosti, ale když ho, jako autorka, necháte pootočený zevnitř v zámku, tak vám moc nepomůže.

Do auta s klíčem uvnitř už jsem se taky dobýval, ale byla to R21 Nevada, takže šlo odehnout roh dveří a drátem zachytit čudlík zámku a vytáhnout. V dalším autě tam ty čudlíky byly taky, ale drátem už by nešly chytit a v ještě dalším už nejsou vůbec (a ani není klíč).

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 804x
Mladá, vdaná, trojnásobná full-time matka o radostech a ... radostech mateřství. Dámy, jedeme v tom spolu!

Seznam rubrik